El bloc

Quan a principis de l’any 2005 vaig decidir crear un bloc (El meu DIP), al cap tenia la idea de fer un bloc bàsicament de ciència. Explicar el que faig, veig, llegeixo,… del món de la ciència. El nou bloc però, i com vaig anar descobrint, m’oferia la possibilitat de tenir una finestra on explicar les opinions, vivències, comentaris,… del dia a dia, d’allò que m’envolta. Així doncs, la idea de fer un bloc purament científic va quedar arraconada per la d’un bloc generalista.

El meu dip doncs, es va convertir en un bloc més de la bocosfera catalana. Tenia el meu toc i, hi parlava, de tant en tant, de ciència, però no era monotemàtic. M’agrada, tinc els meus lectors, i em permet expressar allò que vull. Però fa temps que trobava a faltar la idea original del bloc: la ciència. Així que fa ja uns anys vaig decidir obrir un segon bloc: selenocisteina.info, destinat només a temes de ciència i a tot allò que l’envolta.

Selenocisteïna? El nom del bloc m’ha demanat el seu temps. Funció d’ona? electrons en xarxa?… infinitat de noms! i al final… Selenocisteïna. Les selenocisteïnes són el principal tema d’estudi de la meva tesi així que els vull retre un petit homenatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>