Ampliació de capital de Mind the Byte

A Mind the Byte hem iniciat una ronda d’ampliació de capital. L’objectiu és aconseguir capital per a potenciar el desenvolupament de les nostres eines de cloud científic.

Mind the Byte és una empresa “bioTICnològica” fundada el Febrer de 2011 i especialitzada en el desenvolupament d’eines de cloud científic en els camp del disseny de fàrmacs (orbint-nos a d’altres sectors). Som pioners en l’ús de la tecnologia cloud en ciència, partners d’Amazon Web Services, i tenim ja un portfoli de quatre productes (software) que distribuïm seguint la filosofia SaaS (Software as a Service) en que el client, en comptes de comprar llicències, paga per l’ús de l’eina. Complementem aquests productes amb la nostra experiència en serveis de consultoria.

L’ús del cloud ens permet oferir productes i serveis escalables, adaptables a les necessitats reals del client i sense necessitat de fer grans inversions inicials.

Volem convertir-nos en el referent del cloud científic i per potenciar-ho, hem iniciat aquesta ronda d’ampliació de capital.

L’objectiu de l’empresa és, en un termini màxim de cinc anys, sortir a cotitzar al MAB, de manera que facilitarem la sortida d’aquells socis que decideixin invertir en nosaltres. Si vols més informació i vols que en parlem, escriu-me un correu a alfons@mindthebyte.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>